Boligstylist til dit næste indretnings projekt?Boligstylist til dit næste indretnings projekt?


boligstylist

Står du og skal bruge en bolistylist til at hjælpe med dit næste projekt? Måske du ønsker en professionels syn på din egen indretning, måske du skal have indrettet butiks- eller kontor lokaler eller det kan være du skal optimere pladsen i et et rum. En med erfaring inden for indretning og styling, kan i hvert fald hjælpe dig med dine bolig styling projekter.

Hvad kan en boligstylist hjælpe dig med?

Som før nævnt, så kan en boligstylist være behjælpelig inden for et bredt spektrum af styling og indretning. Så hvad enten du står med et indretnings projekt i din virksomhed eller som privatperson, så kan en boligstylist hjælpe dig. For at give dig en bedre forståelse for hvad en stylist kan gøre for dig, så vil jeg uddybe lidt mere omkring hvad denne profession indebærer. Det er måske ikke så enkelt som når du fortæller du er frisør eller folkeskolelærer. Det har de fleste et rimelig godt kendskab til.

Mange privatpersoner har ikke så stort et kendskab til hvad en boligstylist laver. Måske nok fordi det langt fra er marioteten af danskerne der hyrer en til at komme og indrette deres hjem. Det klarer rigtig mange af os selv. Ikke desto mindre, så kommer en boligstylist altså også ud i private hjem. Det kan være folk som ønsker at få organiseret deres garderobe, optimeret pladsen på børneværelset, mangler ideer til at udnytte rummene i kælderen osv. Nogle private gør også brug af en stylist når de skal sælge deres hus.

boligstylist

Boligstyling til erhvervsdrivende og virksomheder

Dog er det i mange tilfælde ejendomsmæglere som hyrer en professionel til at skabe en indbydende indretning, når en ejendom skal sælges. Specielt når det drejer sig om liebhaveri eller mere specielle ejendomme. Det er ikke kun i de danske hjem der kan være behov for professionel hjælp til indretningen. Det bruges også meget på teatre og i film, når der skal findes særlige rekvisitter til bestemte scener.

En boligstylists arbejde kan altså også bestå af at gå på loppejagt, for at finde rekvisitter til teater forestillinger som f.eks. Matador eller andet hvor der skal skabes en særlig stemning fra en bestemt tid. Ligeledes hyres boligstylisten også til at indrette showrooms og arbejdspladser. Nogle virksomheder har brug for et nyt fysisk arbejds miljø, og her kan en professionel inden for  indretning altså være behjælpelig med råd, vejledning og styling.