Epoxy gulveEpoxy gulve


Epoxy gulve til din bolig

Hej bloggen! Jeg er glad for, at I er kommet forbi i dag på bloggen. Det skal handle om Epoxy gulve i dag. Jeg elsker at tale om boligindretning, så jeg håber, at du vil læse med.  

Epoxy gulve er nemme at holde i dit hjem

I dag skal vi som sagt tale om Epoxy gulve her på bloggen. Det er et gulv, som er blevet ret trendy igen efter det var med i et TV-program på TV2, hvor deltagerne skal indrette et hus fra scratch. Altså der er ingenting i huset andet end vægge, så de skal lave det hele. Dette betyder også, at vi på et tidspunkt skal lægge et gulv, og her var der et af holdene, som valgte et Epoxy gulv. Det er et ret sejt og pænt gulv, som ikke får skrammer. Det er super fedt. Man kan altså tabe alt muligt på det, man kan også køre med maskiner på det, og der sker ingenting. Gulvet har også en super god pris sammenlignet med mange andre gulvtyper derude såsom parketgulv eller klinker, og det var måske også derfor, at de valgte dette gulv i programmet, for der havde de et bestemt budget. 

Gulv på budget

Jeg vil også lige tale lidt om et firma, som sælger disse epoxy gulve. Dette firma har har dygtige rådgivere ansat, som virkelig ved, hvad de har med at gøre, så de kan give de bedste råd til deres kunder. Jeg har selv købt epoxy gulve fra dette firma. De er grå, og jeg har dette gulv i HELE mit hus. Jeg er så glad for, hvordan det holder. Det er tilmed blødt og lækkert at gå på. Det skulle man ikke ligefrem tro, men det er ret blødt. Det er også lyddæmpende, så dine børn kan løbe og tabe ting uden der sker noget ved det. Jeg kan love dig, at disse gulve kommer til at passe perfekt ind i din virksomhed eller dit private hjem. Jeg håber, at du har kunne lide denne blogpost omkring bolig og indretning. Jeg elsker at tale om dette emne, så jeg vil gerne skrive mange flere blogposts i denne kategori. Hvis du vil læse mere om dette firma, så har jeg linket til dem længere oppe i denne blogpost.

Læs mere om dette flotte gulv på bloggen lige her. Jeg håber, at I alle sammen får en rigtig dejlig dag. Vi ses!