Dickies 874 er favoritten hos de fleste street wear tilhængereDickies 874 er favoritten hos de fleste street wear tilhængere


Dickies874

Er du også en af dem der er Dickies 874 fan? Så er der i hvert fald gode nyheder til dig. Dickies har nemlig deres egen danske webshop med et bredt udvalg af styles og størrelser. Du har måske i højere grad været vandt til at købe deres tøj på diverse multibrand webshops eller i nogle få fysiske butikker i Danmark, men nu kan du altså få det hele på ét sted.

Er du til Dickies 874?

Er du til Dickies og deres populære bukser? Eller måske du er mere til deres logo sweats eller deres ikoniske caps. Selv hvis du ikke er den største tilhænger af Dickies 874, så har du med stor sandsynlighed set logoet flere steder. Brandet er nemlig blevet ekstremt populært de senere år. Hvor det før var kendt som et mærke der producerede godt og solidt arbejdstøj til folk i håndværker branchen, så er det med årene blevet mere og mere hipt. De seneste år har mærket altså også vundet større indpas på det danske marked. Nu, så meget at Dickies 874 nærmest kan have sin egen danske webshop.

Hvis du er street wear entusiast, så har du sikkert kendt til Dickies i flere år, men nu er det næsten allemands eje. Speicelt blandt den yngre generation. Mange unge har i hvert fald en hoodie eller en cap der fra. Og hvor det før også hovedsageligt var drenge og unge mænd som shoppede brandet, så er der i dag rigtig mange unge piger som også gerne vil eje et par Dickies 874 eller en stor logo sweatshirt fra mærket. De sidste to år er street wear og casual wear også blevet kæmpestort, og det har også betydet øget opmærksom på de brands som specialiserer sig i den slags tøj.

Skal du købe noget fra den danske webshop?

Det er absolut ikke alle som er til det afslappede look. Alligevel er det sådan at de fleste af os har et eller flere styles i vores garderobe som hører til i den mere afslappede genre. Hvem vil ikke gerne rende rundt i et par bløde sweat pants derhjemme. Og stylet med et par combat boots, en stor frakke og vamset strik, kan det se mega tjekket ud. Næsten alt kan dresse op eller ned, alt efter hvad der er behov for. Hvis du ikke ønsker det helt casual look med dine Dickies 874, så kan du nemt pifte dem op med noget mere sleek.